It takes twPraktijk Comperio relatietherapie1o ....

Samen een oplossing zoeken voor problemen in de relatie is niet gemakkelijk. Zo ook de vraag van wel of niet in therapie.
Praktijk Comperio biedt partners een plek om constructief met elkaar in gesprek te gaan en oplossingen te vinden.

Relatieproblemen is een zaak voor twee. Een zaak van en tussen partners.  In de meeste gevallen is dat vanzelfsprekend en is de partner daartoe zelfs graag bereid. Soms is één van de partners niet direct bereid om mee te gaan in therapie. Een partner kan daar zo zijn of haar redenen voor hebben.  

Soms is er ook iets gebeurd waardoor partners even geen partners meer zijn. Zoals ingeval van crisis door bijvoorbeeld vreemdgaan of huwelijkse ontrouw. In die gevallen is het verstandig geen overhaaste beslissingen te nemen maar tijd te nemen om voor jezelf dingen op een rijtje te zetten. Dingen die belangrijk kunnen zijn in een relatietherapie wanneer partners beslissen de relatie voort te willen zetten. In een individuele relatietherapie kunt u beiden apart van elkaar, helder krijgen wat de relatie voor u betekent, en hoe u die opnieuw vorm wil geven.

 

Wat kan ik voor u doen

Afhankelijk van de aard, de situatie en de ernst van uw relatieproblemen wordt er samen met u gezocht wat in uw situatie het best kan worden toegepast.
Samen met u wordt er een plan van aanpak gemaakt om een oplossing voor de problemen te vinden. Richard is gespecialiseerd in het geven van therapie bij relatie problemen. Hij is Gestalt relatie en gezinstherapeut, een specifieke vorm van de Gestaltpsychotherapie.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek(klik hier) kunt u samen voelen of u met de therapeut van uw keuze een klik ervaart.Voor een overzicht van onze tarieven, klikt u hier.