­
Je kunt niet diep verbonden zijn met de wereld zonder regelmatig neerslachtig te worden

header van praktijk Comperio leertherapie pagina

Leertherapieleertherapeut kemplerinstituut nederland

Als onderdeel van zijn of haar leer route dient elke student bij het Kemplerstituut punten te halen voor supervisie, vrije ruimte en leertherapie.Leertherapie is zelf ervaren hoe het is om in de stoel van de cliënt te zitten.

Om zelf te ontdekken waar je kwaliteiten en je valkuilen liggen zodat je bedacht bent op de voortdurende rol van overdracht en tegenoverdracht. Het is op de contactgrens dat het gebeurt, of liever waar het gebeurende zich afspeelt. Waar de ontmoeting plaats vindt in het Gewaarzijn van die ontmoeting in het Hier en Nu. Het is proces dat je met jezelf aan gaat. Een ontdekkingsreis.

Gezien het feit dat ik sinds 2013 een bij het (KIN) Kempler instituut Nederland als Gestalt therapeut ben afgestudeerd, met een zelfstandige praktijk sinds 2009, heeft het Kemplerinstituut me gevraagd of ik als oudgediende leertherapeut in het Noorden van het land wil zijn.Waar leertherapeuten niet zo rijk gezaaid zijn als elders in den lande. Dat scheelt studenten een hoop reistijd en ongemak om hun punten bij elkaar te sprokkelen.


Studenten van het Kemplerinstituut zijn daarom van harte welkom voor een kosteloze en vrijblijvende ontmoeting. Net als mijn cliënten hebben ze dan zelf de keus om wel of geen klik te ervaren. Wat de prijs voor leertherapie betreft hanteer ik hetzelfde tarief als voor een individuele cliënt. Wil je samen met een andere student of studenten dan kan dat tot een maximum van 3 personen.

Maak gebruik van dit kennismakingsformulier om een kosteloze en vrijblijvende kennismaking aan te vragen

Heeft u vragen ? Whatsapp of bel:  06 - 41 91 02 80

 

­