­
Talent ontwikkelt zich in eenzaamheid, karakter in de stroom van het leven.

header van praktijk comperio drachten algemene informatie pagina

 
Adres Stationsweg 64
Postcode 9201GP
Plaats Drachten
Telefoon 06 - 41 91 02 80
Mobiel 06 - 41 91 02 80
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vestigingsnummer 000013327852
KVK  76440249
IBAN  NL87RABO0389046574
Vectis Praktijk AGB-register 94065168
Vectis AGB registratie 1 90106647
Vectis AGB registratie 2 9014
Vectis AGB registratie 3 9037
Vectis AGB registratie 4 9006

Iedere maandag en woensdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur:  06 - 41 91 02 80

Openingstijden:

De reguliere werktijden van Praktijk Comperio:
Doordeweekse dagen van  9.00 - 17.00 uur.
In de avonden behalve op vrijdag  van 17.00 - 21.00 uur. Er is dan wel een avondtoeslag van toepassing van € 10,00  p.p.

 

Huisbezoek, Avonduren en waarneming tijdens ziekte en vakanties

De gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte.
Vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur wordt een avondtoeslag gerekend van € 10 p.p.

Huisbezoeken en afspraken buiten kantoor zijn incidenteel tegen meerkosten mogelijk.
Bespreek het met uw therapeut.

Indien praktijk Comperio om reden van langere afwezigheid niet zelf in staat is u te woord te staan is er waarneming bij wie u terecht kan.
De gegevens van de waarnemer zullen op de website staan vermeld en lopende cliënten zullen persoonlijk, via whatsapp, zo niet mondeling en/of per mail geinformeerd worden.

Bij Tarieven 2023  vindt u een overzicht van de kosten.

 

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.
Bel , Whatsapp, of  gebruik het formulier aanvraag kosteloze en vrijblijvende kennismaking.

Lid van de Beroepsverenigingen

Geregistreerd lid van de landelijke beroepsvereniging NVPA (Nederlands Verbond van Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen).
Tevens geregistreerd registertherapeut bij koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
Als Gestalttherapeut geregistreerd bij de (Nederlands Vlaamse Assocatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie), de NVAGT  en als Europees gecertificeerd Gestalt Psychotherapeut aangesloten bij de (European Association for Gestalt TherapyEAGT. Persoonlijke AGB-code: 90106647.  De AGB-code van de praktijk is 94065168.
Specialisaties: Relatietherapie, Gezinstherapie, Systeemtherapie, Gestaltpsychotherapie, Ervaringsgericht psychosociaal therapeut. gezinscoach

Klachtenregeling

Praktijk Comperio staat ingeschreven in het register van SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).
Deze stichting is geheel onafhankelijk en kan in gevallen waarbij cliënt en therapeut niet gezamenlijk tot een tevreden oplossing van een geschil kunnen komen hulp bieden. Mocht u daarover vragen hebben of informatie wensen, dan kunt bellen of mailen. De folder van de SCAG kunt u hier downloaden.

Uw Persoonsgegevens

In uw belang is het wettelijk bepaald een dossier aan te maken waarin we de noodzakelijke gegevens van het contact met u conform de eis van de beroepsverenigingen en de wet vastleggen.
Uw gegevens worden zorgvuldig afgeschermd bewaard en nimmer aan derden verstrekt zonder uw schriftelijke  toestemming.
In het behandelcontract dat u bij begin van de therapie aangaat, zijn al de aan de AVG en WBGO normen behorende rechten en plichten met behulp van kwaliteitsdeskundigen van de AVAR opgesteld.
Wij werken transparant hetgeen betekent dat u uiteraard uw dossier mag inzien. U kunt daartoe met ons een afspraak maken. Uw dossier wordt na 20 jaar vernietigd of eerder op uw schriftelijk verzoek.

Behandelingen

In het behandel/begeleiding contract worden tussen u en de behandelaar/ begeleider van Praktijk Comperio afspraken gemaakt over het verloop, zorgvuldigheid,persoonsgegevens, kosten, rechten en plichten , betaling etc.  Doel daarvan is dat het u vooraf duidelijk is waar en hoe we samen aan de slag gaan en wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten om het doel dat we samen hebben opgesteld in het behandel/begeleidingsplan te bereiken.
Ieder gesprek wordt er met u kort geëvalueerd en waardeert u het betreffende gesprek op of het aansloot bij wat u verwacht Zo kan indien nodig al vroegtijdig gedurende het traject worden geïntervenieerd. Dit gebeurt bij elke sessie middels een kwaliteitsinstrument.

Heeft u vragen ? Whatsapp of bel:  06 - 41 91 02 80

 

­