­
Als je een vijand wil hebben, probeer dan iemand te veranderen

U bevindt zich op de review pagina van Praktijk Comperio die in juni 2023 is gelanceerd, waar (echte) cliënten, die klaar zijn met hun therapie, of recent terug zijn geweest voor een korte  "update" , gevraagd zijn een review te geven van hun ervaring.

N_B
Het heeft mij super geholpen om beter in mijn schoenen te staan en mezelf beter te kunnen ontwikkelen! Ik ben heel blij hoe hij mij geholpen heeft ook met zijn ervaringen te delen heeft het mij ook meer laten inzien! Bedankt voor de prettig en fijne ervaring!!
GW
Wat een charismatische man! Hij luistert zonder oordeel, zet je een spiegel voor en deelt wijze, soms heel subtiel, maar waardevolle levenslessen. Hij zag mij echt en gaf me een zetje in de goede richting. Hij geeft advies zonder dat deze dwingend is. Zeer prettige gesprekken gehad waar ik nog zeker met regelmaat aan terug zal denken. En ook niet zo zwaar op de hand, met af en toe flink wat humor. Ik raad Richard zeker aan! Uiteindelijk moet je het zelf doen maar hij heeft mij een eind de goede weg op geholpen!
J_L
Na 10 moeilijke jaren toch de stap gezet om ander soort hulp te halen. Na het eerste gesprek met Richard, voelde ik me gehoord en serieus genomen. Van een depressief, pijnlijk lichaam, thuis zittende moeder ben ik nu een vrolijke hard werkende moeder die haar lichaam, hormonen en mind set in balans heeft. En als er een tegenslag is weet ik dat ik hier zelf uit kan komen. Het continu spiegelen met jezelf heeft mij laten zien wie ik wil zijn en wat ik er zelf aan kan doen om die persoon te zijn en te blijven. Dankzij de vertrouwde en rustige uitstraling van Richard kon ik alles met hem bespreken. Bedankt Richard voor het helpen terug vinden van mezelf.

Eline A
Het is best spannend om met je privé problemen naar een ander te gaan, maar dhr Krawczak creëert meteen een basis van vertrouwen, waar je geheimen veilig zijn. In deze gemoedelijke sfeer laat hij beide partners in zijn waarde waardoor er ruimte komt voor beiden om zich uit te spreken en ook gehoord te worden.
D en T
Richard is goed in staat om de vinger op de zere plek te leggen ook al weet of durf je deze soms zelf niet te benoemen. Hij heeft ons uitstekend geholpen om elkaar weer te zien en de verbinding met elkaar terug te krijgen. Zijn stijl laat zich omschrijven als aandachtig, warm en absoluut uniek.
N en V
N:
Ik ken Richard inmiddels al een tijdje en gelukkig maar! Voor mij tot nu toe de beste psycholoog waar ik geweest ben (en ik heb gedurende mijn leven al aardig wat psychologen gezien). Hij heeft een creatieve en persoonlijke benadering. Niet vanuit labels, statistieken en richtlijnen. Maar behandelt je echt op de persoon, ten slotte is iedereen anders met een eigen verhaal. Dat is voor mij echt ontzettend waardevol geweest. Ik kwam altijd bij Richard vandaan met een nieuw inzicht. Richard heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Tnks daarvoor!!

V (partner N):
He was really helpful to help me and my partner to go through a hard time where we weren't able to communicate with each other in a positive way.
Furthermore his English is perfect.

S en A
Richard heeft ons goed geholpen bij onze zoektocht naar begrip voor elkaar. Daarbij is Richard erg goed in het 'plat' slaan van de zaken en daarmee de onderliggende lagen die vaak de oorzaak zijn, te verhelderen. Richard is laagdrempelig in de omgang, maar ook confronterend indien nodig.
JdB
Enkele jaren geleden ben ik bij comperio terecht gekomen en met Richard aan de slag gegaan. De manier waarop de problemen waarmee ik worstelde werden aangepakt heb ik als zeer prettig ervaren. Er waren slecht 8 afspraken nodig om weer grip te krijgen op mijn leven. Die verandering voelde heel fijn!
CM
Als je echt de moed hebt om jezelf te leren kennen, laat je dan uitdagen en confronteren door deze bevlogen therapeut. Humor en levenswijsheid, worden je aan gedragen door een mens, die het echte leven kent en benoemd. Een verademing aan eerlijkheid, kwetsbaarheid en tegengas. Het werkt enorm!


MV
Professionele en doelgerichte sessies. Richard is een intelligente en betrokken man die zich goed in kan leven in verschillende situaties en mij heeft geholpen te zijn waar ik nu ben. Een krachtige, zelfstandige en opgewekte vrouw.
Heeft u vragen ? Whatsapp of bel:  06 - 41 91 02 80

 

­