Voor veel mensen is een stap naar therapie een te grote stap. Toch lopen ze vaak al een poosje alleen rond met een probleem dat hen bezig houdt.
Een probleem dat ze moeilijk durven delen met een partner, vriend, vriendin, familielid, collega of chef.
Maar bij gebrek aan een klankbord blijft men vaak in cirkels lopen.
Voor deze mensen heb ik de module "Kuieren door het park" gemaakt.

Een manier om eenmalig samen met een therapeut een uurtje door het park te kuieren die een luisterend oor heeft en tijdens het gesprek je helpt je vragen te verhelderen of je te helpen met het vinden van andere invalshoeken om naar je problemen te kijken.Dat kan geheel unaniem. Zelfs je echte naam mag je voor je houden. Je betaald voor een uurtje kuieren 60 euro contant bij aanvang van de kuier.

Om een afspraak te maken bel je met 06-41910280, noemt je naam of een verzonnen naam zodat we het gesprek op een geschikt moment in de agenda kunnen inplannen.
Op het afgesproken moment staat de therapeut klaar en gaat met u voor een kuier door het park.Na het gesprek nemen we afscheid. De afspraak wordt naderhand uit de agenda gewist.
Mocht je later nog eens een gesprek willen is dat geen probleem. Het hoeft niet eenmalig maar het mag.

Omdat we hier niet kunnen spreken van een therapie is er geen (deels) vergoeding mogelijk door zorgverzekeraars.
U betaalt uit eigen zak en er wordt niks geregistreerd. Wat tussen u en de therapeuit is besproken blijft tussen u en hem.
Hij heeft zijn beroepscode en neemt uw privacy serieus.