Praktijk Comperio 2020
Sessie Uzelf
Partner/gezinslid
Psychosociale therapie 50 min € 60,00- €  50,00 p.p.
Gestalttherapie 50 min € 60,00- €  50,00 p.p.
Relatietherapie 50 min € 85,00 is de totale kosten voor beide partners
Gezinsgesprek
80 min Gezinsprijs tot aantal van 4 gezinsleden €  200,00
           * kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd in de aanvullende verzekeringen
Personal Coaching(excl. btw)
50 min € 85,00 nvt    

Telefonisch consult

15 min € 20,00- nvt    

*   i.o. = 'in overleg'      nvt = 'niet van toepassing'      min= 'minuten'       p.p.= per persoon

 

  • Tarief Avonduren vanaf: 17.00  - 21.00   € 15,- meerkosten per persoon
  • Afspraken dienen 24 uren van te voren te worden afgezegd. Anders worden de kosten van het gesprek in rekening gebracht.
  • Voor telefonisch consult wordt een tarief van € 20,- voor ieder kwartier van het contact gehanteerd ook als het gesprek eerder wordt afgerond dan het kwartier om is. Een telefonisch consult betreft een behandelcontact waarvan vooraf of bij begin van het gesprek in mondelinge samenspraak met client is afgesproken dat het gesprek de status van telefonisch consult heeft en cliënt geinformeerd is van de financiele consequenties.

N.B. Voor clienten die van een van de Friese gemeenten een beschikking hebben gekregen worden de kosten uiteraard door de gemeente vergoed zoals in de beschikking aan u is toegekend. Praktijk Comperio is provinciaal zorgaanbieder van Jeugdhulpverlening in de provinciaal aangesloten gemeenten. Wilt u financiele ondersteuning van de gemeente voor uw behandeling, dan kunt u hiertoe een aanvraag indienen bij uw gemeente. Raadpleeg de website van uw Gemeente, CJG, WMO-loket of het gebiedsteam van uw regio voor wat betreft de mogelijkheden en procedures.