Wie ben ik:

Richard Krawczak (1961):

Vanaf 1988 ben ik werkzaam geweest als Raadsonderzoeker voor de Raad voor de Kinderbescherming, maatschappelijk werker geweest binnen de reguliere Jeugdzorg.
In 2001 de 3-jarige opleiding "Spiritueel Helper Padwerk" voltooid, later aangevuld met de 2-jarige masterclass in 2011.Van 2009-2013 volgde ik de opleiding tot Gestalttherapeut/gezin-relatietherapeut en ervaringsgericht psychosociaal therapeut bij het Kemplerinstituut Nederland(KIN). Bijzonder aan het Kemplerinstituut is dat het voortborduurd op het werk van Walter Kempler een van de grondleggers van de Gestalttherapie. Kempler vond het belangrijk dat je systemisch werkt. Dat betekent dat je het systeem (gezin of partner) van de client zoveel mogelijk in de therapie betrekt dan wel de invloed en de beinvloeding van het systeem in de therapie betrekt. Het Kemplerinstituut is een door het ECP erkend opleidingsinstituut . European Certificate of Psychotherapy (ECP) is het Europese keurmerk voor psychotherapie. Het keurmerk van wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, professionaliteit en integriteit.

Daarnaast heeft Praktijk Comperio het AVAR-keurmerk waardoor er een onafhankelijke keuring is van de kwaliteit en er is lidmaatschap van de SCAG waarmee clienten bij geschillen kunnen rekenen op een onafhankelijke klachtencommissie.
Ik hou van mijn vak en ben geïnspireerd door de kracht en rijkdom van ervaringsgericht werken en de kracht van gewaarzijn. Ik help mensen graag in hun kracht te komen en benader als gezinstherapeut problemen vanuit een systeemgerichte kijk.Daarbij hou ik van gewoon, niet te moeilijk, duidelijke taal en geen geneuzel.