Contactinformatie:

  Adres:  Stationsweg 64    KVK 76440249
  Postcode:  9201GP    Praktijk AGBcode 94065168
  Plaats  Drachten    BTW:

NL0030.86.510.B.52

  Telefoonnummer:  06 - 41 91 02 80    Email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Mobiel:  06 - 41 91 02 80    IBAN NL87RABO0389046574
       Vestigingsnummer:  000013327852

 

Telefonisch spreekuur:

Iedere maandag tussen 12.00 uur en 13.00 uur:  06 - 41 91 02 80

  • Tijdens het telefonisch spreekuur is er altijd een therapeut aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
    Buiten het telefonische spreekuur kunt u een boodschap inspreken op de voicemail.
  • Mobiel is uw therapeut ook bereikbaar tijdens kantooruren, mits de therapeut uiteraard niet in gesprek is. In dat geval kunt u een boodschap achter laten op de voicemail of een sms sturen. .
  • U kunt ook mailen: Emailcontactformulier?

Openingstijden:

De reguliere werktijden van Praktijk Comperio:

Doordeweekse dagen van  9.00 - 17.00 uur. Op afspraak in de avonden van 17.00 - 21.30 uur wordt een avontoeslag gehanteerd van € 10,00  p.p. 

Kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.
Bel of mail voor het maken van een afspraak. Of gebruik het formulier aanvraag kosteloze en vrijblijvende kennismaking, klik hier


Huisbezoek, Avonduren en waarneming tijdens ziekte en vakanties

De gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte.
Vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur wordt een avondtoeslag gerekend van € 10 p.p.

Huisbezoeken en afspraken buiten kantoor zijn incidenteel tegen meerkosten mogelijk.
Bespreek het met uw therapeut.

Indien praktijk Comperio om reden van langere afwezigheid niet zelf in staat is u te woord te staan is er waarneming bij wie u terecht kan.
De gegevens van de waarnemer zullen in die situatie op de website staan vermeld en lopende clienten zullen dit dan persoonlijk zo niet mondeling ook per mail aangereikt krijgen.

Bij Tarieven 2023  vindt u een overzicht van de kosten.


Klachtenregeling

Praktijk Comperio staat ingeschreven in het register van SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).
Deze stichting is geheel onafhankelijk en kan in gevallen waarbij client en therapeut niet gezamenlijk tot een tevreden oplossing van een geschil kunnen komen hulp bieden. Mocht u daarover vragen hebben of informatie wensen, dan kunt bellen of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De folder van de SCAG kunt u hier downloaden.


Lid van de Beroepsverenigingen

Richard is geregistreerd lid van de landelijke beroepsvereniging NVPA (Nederlands Verbond van Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen) onder lidmaatschapsnummer: 100783
Richard is tevens geregistreerd registertherapeut bij koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) onder licentienummer: 204261R.
Als Gestalttherapeut staat hij geregistreerd bij de (Nederlands Vlaamse Assocatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie), de NVAGT onder lidmaatschapsnummer 2308, en de (European Association for Gestalt Therapy) EAGT. Omdat Richard zowel een Gestalt therapeut is als een psyhosociaal therapeut bij de NVPA heeft hij niet één persoonlijke AGBcode maar twee. Dit zijn: 90106647 en 94009599. De AGB-code van de praktijk is 94065168.


Behandel/begeleiding-contract

In het behandel/begeleiding contract worden tussen u en de behandelaar/ begeleider van Praktijk Comperio afspraken gemaakt over het verloop, zorgvuldigheid,persoonsgegevens, kosten, rechten en plichten , betaling etc.  Doel daarvan is dat het u vooraf duidelijk is waar en hoe we samen aan de slag gaan en wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten om het doel dat we samen hebben opgesteld in het behandel/begeleidingsplan te bereiken.
Ieder gesprek wordt er met u kort geëvalueerd en waardeert u het betreffende gesprek op of het aansloot bij wat u verwacht Zo kan indien nodig al vroegtijdig gedurende het traject worden geïntervenieerd. Dit gebeurt bij elke sessie middels een kwaliteitsinstrument.


Uw Persoonsgegevens

In uw belang is het wettelijk bepaald een dossier aan te maken waarin we de noodzakelijke gegevens van het contact met u conform de eis van de beroepsverenigingen en de wet vastleggen.
Uw gegevens worden zorgvuldig afgeschermd bewaard en nimmer aan derden verstrekt zonder uw schriftelijke  toestemming.
In het behandelcontract dat u bij begin van de therapie aangaat, zijn al de aan de AVG en WBGO normen behorende rechten en plichten met behulp van kwaliteitsdeskundigen van de AVAR opgesteld.
Wij werken transparant hetgeen betekent dat u uiteraard uw dossier mag inzien. U kunt daartoe met ons een afspraak maken. Uw dossier wordt na 20 jaar vernietigd of eerder op uw schriftelijk verzoek.